Er man turist saa er man turist.....
11 Sep, 2002
Skrevet av:

Mandag og tirsdag har vi vaert skikkelig turister, med sekk paa ryggen og kamera rundt halsen

Mandag tok vi The scenic railway opp til Kuranda som er en liten by midt inne i regnskogen. Selve togturen var en skuffelse, da utsikten ikke var all verden (Flomsbanen er nok hakket bedre). Saa surra vi rundt i byen og handla litt suvenirer, kjopte blant annet en Didgeridoo paa over meter'n, saa naa blir det musikk naar vi kommer tilbake til Norge. Sporst bare om vi faar den med paa flyet da den ogsa kan vaere et skikkelig slagvaapen. Vi tok ogsa en baattur pa Baron River og fikk se krokodille, skilpadder, fugler og fisker + masse regnskog.
Var innom sommerfuglreservatet, og Line og Ida syntes det var morro nar sommerfuglene sette seg paa hodene deres. Tilbake fra Kuranda tok vi Skyrail. Det er itte no for folk med hoydeskrekk, saa jeg og Ida var ikke hoye i hatten. Ida fant ut at dersom kabelen royk saa skulle hun kaste seg bort i en liane.....
Tirsdag 10. september
Vi har leid oss en liten Corolla, saa da blir det litt lettere aa komme seg rundt. Det er imidlertid ganske bakvendt med venstrekjoring + at instrumentene i bilen er paa 'feil' side. Naar Tvengegutt skal blinke, setter han paa vindusviskerne, saa det er kanskje ikke rart at Ida spurte om det stod L paa bilen vaar......:-)
Vi dro til Wild World Zoo. En liten dyrepark hvor man faar naerkontakt med dyrene. Vi kosa med koalaer, ga kenguruene mat, saa paa krokodilleshow, slangeshow. Ida representerete Norge i padderace - og hun vant - fikk premie og diplom.
Paa ettermiddagen dro vi til Port Douglas som er en kjent badeby.
Naa er vi paa tur til Atherton Tableland hvor vi skal vaere gardbrukere i 3 dager....

Fortsett og send oss mail og skriv i gjesteboken vaar - like spennende hver gang...

Hilsen 4 Aussier


« Tilbake til oversikten