Med nesen mot Rarotonga
20 Sep, 2002
Skrevet av: Wenche

Mye er opplevd siden forrige reisebrev, og naa sitter vi i New Zealand - klare for neste etappe i morgen -RAROTONGA !

Etter at vi forlot Atherthon Tableland, dro vi til Port Douglas- vi maatte ha litt varmere vaer...Der var vi en natt foer vi tok turen inn i regnskogen til Daintree og Cape Tribulation. Selv om det er mye turisme i omraadet foelte vi alikevel at vi var i villmarken naa.
Vi regnet med aa faa to rom naar vi kom til Cape Tribulation Retreat B&B, men istedenfor fikk vi 2 etasjer ! Vertene Denise og Chris flyttet til kjellers....Vi ble tatt imot med aapne armer, og ble vartet opp med nydelig frokost.

Det var ymse skapninger ute i hagen deres, blant annet fikk vi hilse paa en 'soet' smaragdpyton som var i ferd med aa skifte skinn.

Foerste kvelden var vi med paa jungeltur i bekmoerten. Det var spennende, men det var dessverre stille i skogen denne kvelden saa det eneste vi saag (foruten diverse artige planter) var snegler, frosker, flaggermus og noen fugler.

Vi fikk oppleve hvorfor det kalles regnskog....det regnet nesten hele tiden mens vi var der. Ganske artig aa ligge under skraatak av boelgeblikk aa hoere regnet skrelle mot blikket, man kan iallefall bare glemme aa sove.

Etter 3 dager i bushen, dro vi tilbake til Cairns og den foerste familien vi bodde hos. Det var som aa komme hjem.

Den stoerste turistattraksjonen av alle i omraadet er et av verdens 7 underverk, nemlig Great Barrier Reef, og onsdag skulle vi ta turen ut til revet, naermere bestemt Saxton reef. A mor sjoel som ikke er saa happy over aa faa vann over hodet, hadde trena i basseng dagen foer med snorkel, maske og svoemmefotter, saa forberedelsene var de aller beste.
Dette VAR virkelig en opplevelse, det aa se det yrende livet under vann var noe man bare har sett paa TV foer, men naa var det virkelig og rett under bena vaare.

Naa sitter vi i NZ og er klare for Rarotonga.





« Tilbake til oversikten