LA= kaos
1 Dec, 2002
Skrevet av: Wenche

Aa avslutte turen i LA var ikke noe sjakktrekk. Det overskuddet man hadde karret til seg etter vel 2 maaneder paa Rarotonga var gone with the wind etter 2 dager her i LA.

Jaha, naa har vi vaert her, og jeg for min del har ingen planer om aa dra tilbake.....
Foerst hadde vi 2 dager i Anaheim og Disneyland. Fint og flott, amerikanerne vet hvordan de skal underholde folk. Jentene syntes det var ok, spesielt Ida, men det var ikke noen voldsom begeistring der i gaarden heller. Tror rett og slett det ble litt voldsomt for oss etter aa ha bodd paa fredelige Rarotonga i over 2 maaneder.
Fredag kveld skulle vi kjoere drosje fra Anaheim til Hollywood/Beverly Hills hvor vi skulle bo paa b&b. For aa si det forsiktig var vi heller uheldige med taxisjaafoeren vaar. Vi dro fra Anaheim kl 22.30 og skulle normalt ha vaert fremme etter ca. 1 time. Vi var fremme kl 02.00 !!!! Hadde det ikke vaert for en hyggelig mann vi traff paa et hotell (vi hadde gitt opp og ba sjaafoeren kjoere oss til et hotell), saa hadde vi ikke kommet frem. Sjofoeren ville egentlig droppe oss av midt paa Sunset blv. kl 01.00 om natten med 10 kofferter !!!!

Vi kom da frem til slutt, og stedet er sentralt og koselig. Raymond som driver stedet er et kapittel for seg selv. Utrolig hyggelig og pratsom kar og veldig serviceminded. Han vasket alle moekka klaerne vaare og la dem sammen etterpaa. Det er det jeg alltid har sagt, skeive karer er trivelige karer...

Vi leide en cabriolet bil i dag (tvenge-gutt syntes vi maatte ha det naar vi var i Hollywood. Bare saa synd at det regna i dag.....

Vi kjoert en tur til selve Hollywood, og saag paa Walk of Fame og Chinese theatre og Kodak theatre. Kjoepte litt suvernirer, kjoerte saa videre til vi omsider fant Rodeo Drive. Ikke noe for lommeboka vaar, men det er jo lov aa droemme seg bort litt.
Inntrykket av LA er foelgende; kaos, masse mennesker og biler, dyrt og masse jalla men hyggelige og hjelspsomme mennesker (ikke kinesiske drosjesjaafoerer...).

Greit nok aa ha vaert her, men kommer neppe tilbake....forresten er det noen som vil kjoepe 4 billetter til Disneyland billig saa gi beskjed (vi kjopte 3 dagers pass, men brukte bare 2 dager).

Naa gleder jeg meg villt til aa komme hjem til Gunn nabo's vafler og mommos klubb. Jentene gleder seg til lomhundene til Mor. Kjell Magne gleder seg til en stille stund uten 3 kaklete kvinnfolk.......

See you !



« Tilbake til oversikten